Kategorie
 
 
 
Limited Special
Sleva 10 % na vše s kódem BALABIM10
Akce končí za:
 
 
 
 
 
Sobota, 17 března 2018
Dárky pro muže do auta. Konečně trefa do černého!

Hledat dárky pro muže někdy vyžaduje nadlidský výkon. Našeptáme vám malý návod, jak najít ideální dárek pro muže.

Hledejte kompromis! Kupříkladu praktický dárek skloubený s vtipným dárkem. Kombinace, která nikdy nezklame. Našeptáme ještě ždibec ... To, po čem musíte sáhnout jsou dárky pro muže do auta.

I mezi nimi jsou “perly”, kousky, které muži označují za nejlepší dárky do auta, jaké kdy dostali. Proto jsme se pro vás rozhodli sepsat dárky, které potěší každého muže. Za předpokladu, že vlastní auto.

 

Jak jsme již v úvodu uvedli, zkuste se orientovat na kombinaci vlastností, které dárek pro muže nabízí. Ideální na takovou, která je nositelem vlastností a povahových rysů samotného muže.

Roztržitý zapomnětlivecDržák telefonu na volant

Muže, který se denně několikrát ptá, kde má telefon a se železnou přesností ho má při řízení auta v kabátě na sedadle spolujezdce, určitě potěší stylový držák na telefon. Ať už se rozhodnete pro držák telefonu na volant nebo šikovnou nanopodložku s držákem na mobil, díky vašemu dárku se bude moci kdykoli spolehnout na navigaci, aniž by hledal mobil po celém autě.

 

Uvědomělý cestovatelElektrický box na jídlo do auta

Pokud chlap tráví hodně času na cestách, kategorie dárky pro muže do auta je přesně to, co jste hledali. Vybrali jsme pár skvělých tipů na dárek pro cestovatele, kterému není ukradená ani zdravá životospráva. Na bagetu z benzinky může navždy zapomenout díky elektrickému boxu na jídlo do auta a pro teplou kávu nemusí pokaždé vyhledávat nejbližší automat. Cestovní termohrnek mu vykouzlí teplou kávu přesně podle jeho gusta.

 

Bezstarostní optimistaMops s kývající hlavou

Všimli jste si, jak se naposledy smál, když na zadním okně auta, které následoval, divoce kejvala hlavou neúnavní postavička. Věnujte mu vlastního mopslíka kejvajíciho hlavou, aby se vám z každé cesty autem vrátila domů ta veselá hromada, kterou nepoloží ani dopravní zácpy. A protože opatrnosti nikdy není dost, mezi ideální autodoplňky či dárky pro řidiče patří digitální alkohol tester. Díky testeru si bude pokaždé jistý, zda alkohol z předešlé veselé noci už kompletně vyprchal.

 

Dárky pro muže do auta jsou skutečně trefa do černého. Pokud však hledáte například něco z čeho přímo srší láska, inspirujte se v našem článku 10 tipů jak potěšit na Valentýna svého partnera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze